Приключи разследването по случая с катастрофата с Лютви Местан. Делото е постъпило

...
Приключи разследването по случая с катастрофата с Лютви Местан. Делото е постъпило
Коментари Харесай

Приключи разследването на Лютви Местан

Приключи следствието по случая с злополуката с Лютви Местан .   Делото   е постъпило в прокуратурата и следва да бъде решено, съобщи  заместител окръжния прокурор Димитрина Делчева.

До месец прокурорът по делото би трябвало да изготви обвинителния акт и да го внесе в съда в Кърджали. Досъдебното произвеждане против политика беше удължавано на няколко пъти поради бавещите се експертизи по случая.

Инцидентът с водача на партия ДОСТ Лютви Местан стана на 14 април 2019 година на интернационалния път за Гърция на разклона край момчилградското село Загорско.

Шофиращият Местан при опит да се включи с автомобила си в основния път последва конфликт с " БМВ ", движещо се от Кърджали по посока на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа ". От удара " БМВ " -то излетява от основния път и пада на над 100 метра в близкото дере.

 В злополуката почина 6-месечно момиченце, пътуващо се със фамилията си от Кърджали по посока Кирково.

Главният прокурор Сотир цацаров взе на особено следствие този случай и разпореди на прокурори от ВКП да оказват засилена методическа помощ на прокурорите от Окръжна прокуратура Кърджали.

Първоначално книжката му бе отнета, само че по-късно му я върнаха.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР